TAILOR MADE EQUIPMENT BASED ON STANDARD SOLUTIONS

Development of a prototype for a new Vertical lifting Platform

 

Hydromar ontvangt subsidie voor het ontwikkelen van een prototype voor een nieuw hefplatform

Hydromar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van apparatuur en uitrusting voor luxe jachten op basis van standaardoplossingen. Hydromar merkt dat de wensen van klanten ten aanzien van luxe en comfort steeds extremer worden. Dit vraagt om nieuwe technologieën en complexe ontwikkelingen ten aanzien van de apparatuur en uitrusting aan boord van een luxe jacht. Daarnaast worden deze jachten geavanceerder en vereisen specifieke kennis voor de ontwikkeling van nieuwe onderdelen.

In de markt is de vraag steeds groter naar een meer geavanceerd hefplatform. Hydromar wil op deze vraag inspelen door een prototype van een nieuw verticaal hefplatform te ontwikkelen. Dit hefplatform bestaat dan uit een automatisch traploos, verstelbaar platform wat de gehele achterkant van een superjacht beslaat. Dit hefplatform kan gebruikt worden voor zowel vissen, zwemmen als het heffen van jet-ski’s of kleine tenders.

Om te komen tot een veilig nieuw systeem is het noodzakelijk om dit ontwikkelproject, het ontwikkelen van een prototype voor een nieuw hefplatform, te doorlopen.