TAILOR MADE EQUIPMENT BASED ON STANDARD SOLUTIONS

We are pleased to announce and welcome Mr. Alex Dijkstra as Project Manager to the Hydromar team.  We are very happy to have him on-board!

Personal Introduction

As a child I already had a passion for technics. So when I chose an education in mechanical engineering my family wasn’t surprised. In the meantime I have been working in yacht building over 20 years for all kind of yachts: from sloops to megayachts.

As a Project Manager I will be happy to manage projects from scratch on until the delivery of the products. Developing Hydromar products for the most beautiful yachts in the world, together with my colleagues, is a beautiful job!

Do you have a question, please let me know. You can send me an e-mail: a.dijkstra@hydromar.nl

Kind regards,
Alex Dijkstra

 

 


Introductie

Als tiener wist ik al dat ik ‘in de techniek’ wilde werken. Met dat doel voor ogen was een opleiding in de werktuigbouwkunde een voor de hand liggende keuze. Ondertussen werk ik al ruim 20 jaar in de jachtbouw en heb ik mogen werken aan projecten voor alle soorten en formaten jachten; van sloepen tot aan megajachten.

Bij Hydromar mag ik mij in gaan zetten als projectleider. Ik houd ervan om projecten van begin tot eind te begeleiden en samen met mijn collega’s Hydromar producten af te leveren voor de mooiste jachten van de wereld.

Heeft u een vraag aan mij, stuur mij dan een e-mail: a.dijkstra@hydromar.nl

Met vriendelijke groeten,
Alex Dijkstra